PIMEC i l’Ajuntament de Sant Feliu continuaran treballant conjuntament

Imprimeix

El seu objectiu és potenciar la indústria, el comerç i el sector agroalimentari

L’alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lourdes Borrell, ha rebut al consistori el president de PIMEC Baix Llobregat–l’Hospitalet, Joan Soler, i el delegat de la patronal al territori, Agustí Miró, en una trobada per comentar la situació del teixit empresarial local.

Ambdues entitats han tornat a crear sinergies i sumar esforços en benefici del progrés social i econòmic de la ciutat; concretament destacant la necessitat de potenciar sectors com l’industrial i l’agroalimentari. En aquest sentit, han acordat continuar treballant des de la col·laboració publicoprivada a l’hora d’impulsar mesures que ajudin les empreses a impulsar la seva competitivitat, productivitat i viabilitat.

D’altra banda, s’ha expressat la importància de donar suport al petit comerç local i de proximitat, a través de mesures que el posin en valor i promoguin la qualitat dels seus productes i serveis.

Finalment, la patronal ha tornat a alertar amb relació a la preocupació de les pimes de la ciutat, que continuen tenint dificultats per trobar determinats perfils professionals a l’hora de cobrir algunes vacants, tot defensant la necessitat d’adaptar l’oferta formativa a les necessitats del teixit empresarial per adequar la qualificació professional a la realitat del mercat de treball.

Redacció / Fotos: PIMEC