Unilever inaugurarà a Viladecans un hub legal

Imprimeix

Actualment, la multinacional està buscant associats jurídics per unir-se als seus equips d’Espanya i l’exterior i està reclutant una primera onada de deu o vint advocats i llicenciats en dret

Unilever inaugurarà pròximament un hub legal en la seva seu de Viladecans per a prestar serveis jurídics a nivell global, i es converteix en el tercer centre legal de la signatura després dels de Bangalore (l'Índia) i Ciutat de Mèxic. Actualment, la multinacional està buscant associats jurídics per unir-se als seus equips d’Espanya i l’exterior, i està reclutant una primera onada de deu o vint advocats i llicenciats en dret. L‘empresa també recerca incorporar les possibilitats de la intel·ligència artificial com optimització dels processos de treball.

Unilever españa premio dr

Segons Marta González-Mesones, directora general d’Unilever Espanya, la localització a Viladecans resulta atractiva pel talent, les universitats i un ecosistema emprenedor. El comunicat de la companya, de gran consum i alimentació, explica que “tots els departaments en la funció legal es beneficien del suport global continu”, entregant treball legal, com administració d’operacions legals, redacció d’acords de confidencialitat, contractes i avaluació de riscos de privacitat de dades, entre altres.

Redacció / Fotos: Unilever