Carlos Lorenzana, elegit nou president del Clúster MAV

Imprimeix

És l'actual responsable d'innovació de l’empresa santfeliuenca RIMSA

Carlos Lorenzana, responsable d'innovació de RIMSA, va ser elegit president del Clúster MAV a l’Assemblea Generalque l'associació va celebrar divendres 16 de juny en el marc de la VIII Immersió Estratègica. Lorenzana substitueix José A. Calero, director d’R+D d’AMES, que ha estat president en els darrers quatre anys.

DSC02939

En el seu primer discurs com a president, Lorenzana va situar com a objectiu “continuar augmentant un ecosistema d’empreses que no tinguin por d’aprendre”. El nou president va apuntar que “una de les claus de l’èxit del Clúster MAV és que no és un clúster sectorial”, fet que ha de permetre “donar a conèixer la nostra transversalitat i capacitat d’absorbir reptes més enllà”. Lorenzana va destacar també la voluntat de continuar amb la línia d’engegar projectes d’innovació i col·laboració i d’implicar-hi els socis perquè aquest “és un dels punts forts del Clúster”. “No competim, col·laborem, i això enriqueix el Clúster a l’hora de generar i compartir idees”, va sentenciar.

DSC03489

La resta de la junta directiva del Clúster MAV està formada per Maria Josep Riba (Lubrizol) i Xavier Marín (Dan*na) com a vicepresidents, Joan Montobbio (Menzolit) com a tresorer, Laia Soler (CELSA) com a secretària, i Jordi Reverter (ICN2), Mª Eugenia Rodríguez (Eurecat), Valerie Bergeron (Materfad), José A. Calero (AMES), Joseba Luna(Onyriq), Ma. Àngels Farré (PROMSA) i Tais Arp (Comindex) com a vocals. 

L’Assemblea General també va aprovar els comptes de l’exercici 2022 i els pressupostos per aquest any. Així mateix, es va presentar el projecte d’activitats de l’any, marcat per la presentació de set projectes AEI que se sumen als projectes regionals i europeus ja en desenvolupament.

Redacció / Fotos: Clúster MAV