Siemens llança a Espanya la plataforma digital ‘Siemens Xcelerator’

Imprimeix

S'han mostrat casos d'ús en àmbits com el Metaverso Industrial, la ciberseguretat, la sostenibilitat, la gestió de la dada, el transport o l'edificació

Siemens, companyia global líder en tecnologia amb una de les seus a Cornellà de Llobregat, va aplegar a més de dos-cents clients, socis i desenvolupadors per a assistir a la presentació oficial a Espanya de la plataforma digital ‘Siemens Xcelerator’, l'aposta oberta i flexible de la companyia per a accelerar la transformació digital dels seus clients.

Foto Escobar Xcelerator

L'esdeveniment va permetre als assistents comprovar ‘in situ’ el potencial transformador de la digitalització en diferents entorns i en empreses de tipologies i grandàries diverses, des de l'àmbit de la indústria, fins als edificis, les xarxes energètiques o la mobilitat. La plataforma empresarial de Siemens fa que la transformació digital sigui més fàcil, ràpida i escalable, ja que inclou una cartera seleccionada de maquinari, programari i serveis digitals habilitats per a la Internet de les coses (IoT) de Siemens, però també de terceres empreses certificades, a més d'un ecosistema creixent de socis i un mercat en permanent evolució per a facilitar les interaccions i transaccions entre clients, partners i desenvolupadors.

Blog Image Value of the Digital Enterprise

Digitalització més ràpida i a escala

‘Siemens Xcelerator’ farà que sigui més fàcil que mai per a les empreses avançar en la seva transformació digital, de forma més ràpida i a escala. En combinar els mons real i digital a través de la tecnologia operativa (OT) i de les tecnologies d'informació (IT), es capacita als clients i socis per a impulsar la seva productivitat i escalar les innovacions.

xcelerator

La nova plataforma ‘Siemens Xcelerator’ és, al mateix temps, un compromís amb l'obertura i la simplicitat perquè la cartera digital de Siemens sigui modular, estigui connectada al núvol de forma cibersegura i funcioni amb l'estàndard API, la qual cosa facilitarà el seu encaix amb qualsevol altra aplicació ja disponible en els clients. A més, ofereix múltiples facilitats per a fer proves d'ús i ajustar el cost a les necessitats reals de cada moment.

Redacció / Fotos: Siemens