Saica invertirà 100 milions d’euros en una nova planta a Sant Esteve

Imprimeix

L’empresa unificarà les operacions, de la divisió d’embalatge de cartó, dels centres que té a Barcelona i El Prat de Llobregat i permetrà superar les limitacions d’espai i antiguitat de les seves instal·lacions actuals

El grup Saica ha anunciat la inversió de més de 100 milions d'euros en una nova fàbrica per a la divisió d'embalatge de cartó ondulat situada a Sant Esteve Sesrovires. Segons Saica, la nova planta unificarà les operacions dels centres que té a Barcelona i El Prat de Llobregat i permetrà superar les limitacions d’espai i antiguitat de les seves instal·lacions actuals, que continuaran operatives fins que s’obri la nova fàbrica. Progressivament, aniran traslladant la seva producció.

L'empresa va comprar els terrenys l’any 2010 i va participar activament en la promoció del polígon. El 2018 va edificar i començar a operar en aquesta ubicació com a magatzem. Està previst que les obres comencin durant el pròxim estiu i la instal·lació de les primeres màquines sigui a finals del 2024. D’altra banda, l’empresa oferirà el trasllat als gairebé 300 treballadors i treballadores que sumen, actualment, les dues plantes.

Redacció / Foto: Saica