Siemens AG incrementa un 15% els seus ingressos

Imprimeix

L’empresa alemanya, ubicada a Cornellà de Llobregat, ha triplicat el benefici en el segon trimestre

Siemens, companyia global líder en tecnologia amb una empresa ubicada a Cornellà de Llobregat, va mantenir un fort ritme de creixement també en el segon trimestre de 2023 (finalitzat el 31 de març de 2023). El trimestre es va caracteritzar per una entrada de comandes molt forta, un extraordinari creixement dels ingressos impulsat per augments substancials en digital Indústries (DIGUES), Smart Infrastructure (SI) i Mobility (MO), i un negoci industrial amb majors beneficis, que va aconseguir el major benefici trimestral de la seva història.

siemens

Les comandes van aconseguir els 23.600 milions d'euros (2T 2022: 21.000 milions) i els ingressos van augmentar un 15% en termes comparables fins a 19.400 milions d'euros. El benefici net gairebé es va triplicar, fins als 3.600 milions d'euros (2T 2022: 1.200 milions d'euros) i el free cash flow va ascendir a 2.300 milions d'euros, enfront dels 1.300 milions del mateix període de l'any anterior.

Després del sòlid primer semestre de l'exercici fiscal 2023, el Grup eleva de nou les seves perspectives per a l'any fiscal. "Siemens continua amb el seu excel·lent rendiment, aconseguint diversos rècords, incloent-hi impressionants augments de marges i màxims històrics de beneficis per a DI i SI, així com un altre rècord en la cartera de comandes", va dir Roland Busch, president i CEO de Siemens AG. "Els nostres excel·lents resultats demostren que comptem amb l'estratègia, la tecnologia i l'equip adequats per a ajudar els nostres clients a ser més competitius, resistents i sostenibles”.

Redacció / Fotos: Arxiu-Google Maps