Clece busca 200 professionals a Vallirana i Martorell

Imprimeix

L’empresa organitza, els dies 9 i 10 de maig, aquesta iniciativa per fomentar la inclusió sociolaboral de col·lectius vulnerables

Clece, companyia especialitzada en la prestació de serveis essencials i que manté un ferm compromís amb la inclusió sociolaboral de col·lectius vulnerables, presenta la ruta 'Barcelona Emplea', una iniciativa pionera a la província amb la qual oferirà més de 500 llocs de treball de diferents perfils professionals.

6668ec07 20d3 48e4 a525 62f58c368ad6 16 9 aspect ratio default 0

Dues de les parades de la ruta són Vallirana i Martorell, localitats en què l'entitat ofereix fins a 100 vacants respectivament amb l'objectiu de proporcionar oportunitats laborals als veïns i veïnes, especialment a aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat, així com de contribuir al desenvolupament econòmic del municipi.

En aquest context, la primera parada es farà el proper 9 de maig als Jardins Casa Mestre de Vallirana, seguida el dia 10 al Pàrquing del Vapor de Martorell. En tots dos casos, l'equip de selecció de Clece estarà disponible per a entrevistar a les persones candidates.

Com inscriure's?

Totes les persones interessades a assistir a una entrevista en les parades de Vallirana i Martorell i que compleixin amb algun dels perfils requerits, hauran de trucar al telèfon 900 060 120 o inscriure's a través de la pàgina web www.barcelonaemplea.cat. També poden adreçar-se als serveis de promoció econòmica de l'Ajuntament de Vallirana i Martorell, els quals els hi facilitaran la sol·licitud de cita prèvia i l'assistència a l'entrevista amb el seu currículum imprès.

Madrid emplea

L'horari d'atenció telefònica és de dilluns a divendres, de 9.00 a 18.00 hores, de manera ininterrompuda. Dissabtes, de 9.00 a 13.00 hores.

Per als llocs vacants es requereixen perfils professionals diversos, com personal de neteja, de manteniment, treballadors i treballadores familiars o vigilants de seguretat, entre d'altres.

Redacció / Fotos: Arxiu-Clece