Vols crear la teva empresa?

Imprimeix

AEBALL ha programat per aquest mes de maig una sèrie de sessions de capacitació adreçades a facilitar d’una manera pràctica el desenvolupament de les competències relacionades amb la posada en marxa d’una idea empresarial o de negoci

Són sessions grupals de capacitació per a persones emprenedores, 100% subvencionades, amb el suport del Departament d'Empresa i Treball. Aquests tallers pràctics de quatre hores de duració, en modalitat presencial i online, compten amb una metodologia dinàmica i participativa.

avento3

Aquestes sessions reforcen el seu servei d’assessorament i acompanyament a emprenedors i noves empreses, que la patronal ve realitzant des de fa anys. Està al costat tant de les noves empreses com de les ja consolidades i  ofereix, a més, el servei perquè vol fomentar la creació, el desenvolupament i el creixement de les empreses. Des d’AEBALL informen i assessoren per crear una empresa, fer un pla estratègic, escollir la forma jurídica més adient, així com els passos a seguir per constituir-la, i faciliten suport per cercar fonts de finançament, ajuts i subvencions. De la mateixa manera, s’ofereix suport o acompanyament en qualsevol àmbit una vegada constituïda l’empresa: internacionalització, finançament, innovació, Recursos Humans, màrqueting, formació, etc. Aquest servei, amb una primera visita presencial, és gratuït i requereix cita prèvia.  

crear una empresa con futuro esem

AEBALL dona el servei als projectes des de la proximitat i el coneixement dels sectors i el món empresarial, aportant la seva experiència i prestigi. D’aquesta manera, l’entitat compleix amb la seva vocació i compromís de servei al teixit empresarial de l’Hospitalet i Baix Llobregat. Alhora, AEBALL, complementa aquesta participació amb la seva condició de Punt PAE, integrat a la xarxa CIRCE del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme. Aquestes accions s’emmarquen dins del Programa Emprèn Cat amb el suport del Departament d’Empresa i Treball.   

Redacció / Fotos: Arxiu