Viladecans The Style Outlets celebra la fira d’ocupació “Encuentro Emplea”

Imprimeix

Un total de vint-i-sis empreses participaran amb un estand que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladecans on s’estimen més de 200 llocs de treball oferts per a aquesta primera edició

Demà dijous 20 d’abril tindrà lloc a Viladecans The Style Outlets la primera edició de la fira d’Ocupació “Encuentro Emplea”, amb l'objectiu de promoure la generació d'ocupació al Baix Llobregat i posar en contacte el talent local i les marques de l’outlet i que inclourà la participació d'altres empreses de la zona.

RRSS 1200X1200

200914 TSO shooting centro 3500px 19

L'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladecans, que estarà representat en la inauguració d'aquesta primera edició per la tinent d'alcalde d'Innovació Social i Participació, Rosa Cañisá. L'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, farà una visita a la fira a les 13.30 hores.

En total, vint-i-sis empreses participen amb un estand en aquesta fira, entre elles, nombroses marques presents a l’outlet com Adidas, Converse o Casa Carmen; NEINVER, empresa gestora del Viladecans The Style Outlets; i les empreses Ingram Micro i Prosegur, radicades al Baix Llobregat. Totes elles atendran presencialment aquells candidats que vulguin optar a les ofertes d'ocupació i/o rebre informació directa dels processos oberts o previstos pròximament. Les empreses participants abasten diferents sectors i àrees: moda, restauració, seguretat privada, tecnologia, etc., estimant-se en prop dels dos-cents els llocs de treball oferts en aquesta primera edició. Es preveu una participació de més de 1.200 candidats, d'acord amb l'èxit de convocatòria de les edicions organitzades per NEINVER l’any 2022 a la Comunitat de Madrid, en les quals van participar més de 3.000 persones.

IMG 32041

Així mateix, el consistori baixllobregatí, a través del Centre Municipal de Promoció Econòmica Can Calderon, tindrà un estand des del qual proporcionarà informació i accés al seu catàleg de serveis (oferta formativa, certificats de professionalitat, programes, etc.); informació i cita prèvia en la borsa de treball de la Xarxa Xaloc (Xarxa de serveis locals d'ocupació de la província de Barcelona); assessorament en l'elaboració de CV i suport telemàtic en la presentació d'aquests; a més d'orientació laboral exprés.

tso viladecans x 17 ph luis malibran a097634 min

La formació tindrà un espai important a “Encuentro Emplea”: la coach laboral Eva Porto (“LinkedIn Top Voices 2023”), oferirà consells per a afrontar amb èxit la recerca de la primera ocupació amb la seva xerrada “De l'aula al món laboral, i ara què?”; i l'orientador laboral Francesc Gelida se centrarà en el retail amb la seva ponència: "Com preparar un CV i una entrevista laboral en el sector retail”.

tso viladecans x 17 ph luis malibran a097963 min

ENCUENTRO EMPLEA


Dia: dijous, 20 d’abril de 2023.


Horari: d’11.00 a 19.00 hores.


Lloc: Viladecans The Style Outlets. Carretera de la Vila 40, Viladecans

Entitas participants:

ADIDAS OUTLET STORE, CALZEDONIA, CASA CARMEN, CONVERSE, CROCS, DELSEY, DESIGUAL, DOCKERS, FIVE GUYS, GUESS, HISPANITAS, JACK & JONES, LA CASA DE LAS CARCASAS, LE COQ SPORTIF, LINDT, MUNICH, NAUTICA, NIKE FACTORY STORE, SALSA, SKECHERS, THE BODY SHOP , TIMBERLAND, PROSEGUR, NEINVER, INGRAM, AJUNTAMENT DE VILADECANS.

Redacció / Fotos: Viladecans The Style Outlets