L’Ajuntament de Sant Vicenç escolta les reivindicacions dels comerciants

Imprimeix

El consistori i Unió de Botiguers tanquen una bateria d’accions per incentivar les compres al municipi i promoure els comerços locals

‘Fumata blanca’ entre l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Unió de Botigues després de moments de tensió entre les dues parts per diferents actuacions del consistori que van afectar directament l’activitat dels comerciants. L’equip de govern ha arribat a un consens amb l’entitat per posar en marxa diverses accions. Així, s’adaptaran algunes de les polítiques municipals a les necessitats dels establiments comercials per tal que puguin incrementar el seu valor afegit, segons s’apunta desde fonts del consistori.

Zona preferent Vila Vella scaled

Els principals acords se centren en dos àmbits clau: la mobilitat i els incentius als comerços. Per una banda, l’Ajuntament defensa el pla d’arranjament dels vials de Vila Vella per revertir el deteriorament del comerç local, tot i que entén les dificultats actuals i per això es relaxaran certes normatives. Per altra banda, s’aposta per una modificació dels incentius que des del govern municipal es realitzen de cara al suport al teixit comercial.

Pag. 11 B scaled

El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, ha explicat: Amb l’afany de vetllar per la millora del teixit comercial i gastronòmic, apostem per flexibilitzar algunes de les propostes aprovades en el Pla de Comerç de la ciutat. Som un govern dialogant i ens agrada consensuar les polítiques amb la societat i el teixit econòmic, perquè siguin el més adequades possible.

Els principals acords als que s’ha arribat, són:

 
 
 
 
 
 
 
 

Tant l’Ajuntament com l’entitat s’emplacen a fer un seguiment d’aquests acords, a través de reunions periòdiques per avaluar la implementació d’aquestes mesures i el seu desenvolupament.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts