Fomenten la inserció laboral de 100 joves en risc d’exclusió social

Imprimeix

El projecte, presentat aquest divendres i denominat Joves E³ - Emancipació, Empresa i Entitat, està adreçat a millorar la ocupabilitat dels joves, als quals la Fundació el Llindar ajudarà a elaborar un itinerari personal i d'inserció, mentre que AEBALL, de la seva banda, els insertarà, promovent la participació de les empreses del territori.

L’objectiu final d’ E³ és la inserció dels 100 joves, ja sigui mitjançant contractes de practiques o bé a través de contractes laborals, així com millorar la seva preparación, han informat fonts d’Aeball.

El projecte es durà a terme en el marc del programa de l’Obra Social "la Caixa", que reforça així el seu compromís social al foment de la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social.

Objectiu ambiciós

La directora general d’Aeball, Rosa Fiol, ha assegurat que es tracta d’un projecte “amb un objectiu molt ambiciós i alhora motivador degut a l’alt grau d’implicació social que comporta”. Amb la prioritat d’introduir als joves al món laboral, joves amb diferents problemàtiques que encaixaran a empreses i llocs de treball de tot el territori de L’Hospitalet i el Baix Llobregat.

De la seva banda, la directora de la Fundació El Llindar, Begonya Gasch, ha agraït tant a Aeball com a la Fundació La Caixa la seva implicació en el projecte, reconeixent “la importància de fer aliances per assolir millors resultats” i “de dur a terme un projecte com aquest per la necessitat que tenen els joves de ser acompanyats en aquest camí per ser treballadors i persones dignes i responsables”.  “Especialment els joves d’entre 16 i 25 anys que tenen un recorregut acadèmic dificultós i una important fragilitat personal”, ha afegit Gasch.

Redacció | Foto: Aeball