Es crea una taula de seguiment del servei d'autobús d'Avanza

Els responsables municipals de Castelldefels, Gavà, Sant Boi i Viladecans mostren la seva preocupació per les molèsties que causa la vaga en la ciutadania

Les alcaldesses de Castelldefels, Maria Miranda, i de Gavà, Gemma Badia; l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, i el regidor de Sant Boi Javier López es van reunir amb el comitè d'empresa d'Avanza. En la trobada es va acordar la creació d'una taula conjunta de seguiment del servei d'autobús que ofereix l'empresa Avanza. Tots i totes van considerar la reunió positiva i cordial, coincidint que "hi havia ganes de dialogar.”

Els treballadors i treballadores, que mantenen un conflicte laboral amb l'empresa, van explicar als responsables municipals l'estat de la protesta. Maria Miranda, Gemma Badia, Carles Ruiz i Javier López van donar el seu suport a les reivindicacions laborals dels treballadors i treballadores, però van expressar la seva gran preocupació pels efectes que la vaga està tenint sobre la ciutadania. La vaga ha afectat el servei cinc dies de desembre, vuit de gener i quatre de febrer, provocant important problemes de mobilitat a les quatre ciutats i greus molèsties als usuaris i usuàries.

La taula de seguiment servirà per avaluar el funcionament del servei. Serà un canal de comunicació constant entre el personal i els ajuntaments, amb l'objectiu de garantir el compliment i bon funcionament de la contracta. Tractarà tant els conflictes laborals com els retards de l'empresa en anar renovant els vehicles i la creació de noves línies.

Avanza és, des de l'estiu passat, la responsable de moltes de les línies d'autobús que donen servei a les quatre ciutats, després de guanyar el concurs d'adjudicació del servei de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix