L’AEBALL posa en marxa l'activitat #PartnersTime

Imprimeix

L'objectiu de la patronal és crear un espai col·laboratiu i un punt de trobada periòdica per a totes les empreses de l’Hospitalet i Baix Llobregat que vulguin establir noves relacions i sinergies al territori  

Per a l'Associació Empresarial i la Unió Patronal Metal·lúrgica de l'Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL i UPMBALL) és molt important impulsar les relacions entre les empreses. És per això que inicia, aquest 2023, una nova activitat per als seus socis anomenada #PartnersTime, una trobada periòdica perquè es puguin conèixer, interactuar i col·laborar amb altres empreses i entitats del territori. 

626079db1de401d08435490c WhatsApp Image 2022 04 20 at 3.57.20 PM

Amb aquestes trobades, les empreses poden trobar socis per als seus serveis i proposar solucions a les demandes plantejades per altres empreses que, a la vegada, poden necessitar partners. Per tant, es generaran noves sinergies per tal que els socis puguin impulsar els seus projectes i millorar la competitivitat de les seves empreses.

Amb aquesta iniciativa, la patronal vol ajudar als seus socis a captar nous clients per tal de generar oportunitats de negoci i/o potenciar els contactes. En definitiva, es tracta de promoure un espai per fer negocis i noves relacions comercials i sinergies. Es pretén impulsar projectes entre els diferents agents de l'entorn i així incrementar la competitivitat del territori. Així, les empreses poden trobar socis per als seus serveis i proposar solucions a les demandes plantejades.

FhRiwxgWQAEwgBe

Les trobades que es realitzaran en el marc de l’activitat #PartnersTime es faran tant a la seu d'AEBALL, com a la seu de les empreses o llocs d’interès que es visitaran. La primera activitat, prevista per al 22 de febrer, serà una Visita al DroneLab de la UPC  per descobrir aplicacions de drons per a les empreses. Els assistents podran veure de primera mà les capacitats i potencialitats per a la recerca i desenvolupament d'iniciatives relacionades amb els drons. I més enllà de la pròpia infraestructura, única de les seves característiques a tot l'estat, també es comentaran les possibilitats que, amb el coneixement i tecnologia que desenvolupa la UPC en aquest àmbit, poden aportar al teixit empresarial. L’activitat culminarà amb una demode vol al DroneLab de la UPC al Parc Mediterrani de la Tecnologia, a càrrec del grup de recerca ICARUS.

Redacció / Fotos: Arxiu-UPC