CCOO anuncia un acord amb Indra BPO per reduir l’ERO de Sant Joan Despí

Imprimeix

Ha estat acceptat de manera unànime en una assemblea per les persones treballadores afectades

La direcció d'Indra BPO ha signat amb els sindicats CCOO i UGT un acord per reduir el nombre d'afectats per l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) presentat per l'empresa el passat mes de novembre per a un total de 56 treballadors. L'empresa, ubicada a Sant Joan Despí, pretenia extingir més d’una cinquantena de contractes per la pèrdua del servei que la companyia prestava a Naturgy. 

indra mob

Després de setmanes de negociacions i diverses concentracions a la porta de l'empresa, finalment s'ha arribat un acord que redueix les extincions de treball, millora les indemnitzacions de les persones treballadores que perdin el lloc de treball i deixa oberta la possibilitat de reincorporació a l'empresa.

Els aspectes més destacats de l'acord són: 

 
 
 

La proposta va ser ratificada de manera unànime en una assemblea amb persones treballadores, i va ser signat per CCOO i UGT.  La secció sindical de CCOO Indra BPO valora “de manera positiva l'acord, així com la participació de les persones afectades, tant a les mobilitzacions convocades com a la decisió finalment adoptada.”

Redacció / Fotos: CCOO