Ventós inicia accions legals per comentaris "falsos" a les xarxes socials

Imprimeix

L’empresa santjustenca considera que les opinions d’alguns veïns i veïnes de causar perjudicis per a la salut amb les seves olors “són greus i falten a la veracitat”

L’empresa Ventós, ubicada a Sant Just Desvern, ha iniciat un procediment judicial per la via civil contra els comentaris a les xarxes socials d’algunes veïnes i veïns del municipi que l’acusen de causar perjudicis per la salut amb les seves olors, segons ha informat Ràdio Desvern. L’empresa es basa en l’article 7.7 de la Llei Orgànica 1/1982 que considera d’intromissió il·legítima “la imputació de fets o la manifestació de judicis de valor a través d’accions o expressions que de qualsevol forma lesionin la dignitat d’una altra persona, menyspreant la seva fama o atemptant contra la seva pròpia estimació.

Captura de pantalla 2022 12 15 a las 19.25.57

AccionesLegales12122022

En el comunicat que ha emès Ventós, transcriuen alguns dels comentaris assenyalant que han estat protocol·litzats davant de notari. L’empresa indica que aquests exposen que els productes de l’empresa són tòxics, i que aquestes afirmacions estan afectant el seu bon nom, reputació i les seves vendes, indicant que han disminuït en més d’un milió d’euros l’últim mes. Per tot això, ha explicat que ha sol·licitat als seus assessors legals que iniciïn accions extrajudicials i judicials per prevenir actuacions com les que citen i per reclamar els danys i perjudicis causats. A més, també exposen que sol·licitaran a Facebook la identificació dels usuaris autors dels comentaris citats a la carta, i remarquen que continuaran protocol·litzant davant notari tots els comentaris.

Redacció / Fotos: Google Maps-Ventós