Molins de Rei va acollir el Dia de l’Emprenedor

Imprimeix

Unes 200 persones, entre alumnat i professorat, van participar en la setzena edició que va tenir lloc a l’Institut Bernat el Ferrer

Dos centres de secundària públics de Molins de Rei van participar en la jornada del Dia de l’emprenedor, que enguany va arribar a la setzena edició. L’acte, organitzat des de l’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc del programa Emprèn Cat, de la Generalitat de Catalunya i amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, va aplegar gairebé 200 persones, entre alumnat i professorat.

dia emprenedor 2

Després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la Covid-19, l’Institut Bernat el Ferrer va obrir les portes per dur a terme la trobada de joves de batxillerat i cicles formatius, amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor a través d’activitats didàctiques que s’han realitzat al llarg del matí.

En total hi van participar cinc instituts de tres municipis del Baix Llobregat: l’Institut Lluís de Requesens i l’amfitrió, l’Institut Bernat el Ferrer, de Molins de Rei; l’Institut Gabriela Mistral i l’Institut Salesians, de Sant Vicenç dels Horts; i l'Institut Corbera, de Corbera de Llobregat.

Els guardons

El guanyador/a del concurs d’idees innovadores d’enguany va ser l’institut Corbera amb el projecte DENTALPLUX, el segon lloc fou per l’Institut Bernat el Ferrer amb el projecte UNITED COMMUNITY, i el tercer premi se’l va endur l’institut Gabriela Mistral de Sant Vicenç dels Horts amb el projecte SALUT ANÒNIMA. Pel que fa al premi del concurs d’emprenedors, la proposta guanyadora va ser de l’institut Lluís de Requesens de Molins de Rei.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei