La multinacional Nexeo Solutions s’instal·la a Sant Just Desvern

Imprimeix

Nexeo es dedica a la distribució de plàstics, actuant de punt de connexió entre productors (generalment grans multinacionals) i clients (processadors de plàstics). La multinacional treballa en sectors com el packaging, l’automoció, el mèdic i l’industrial.

La planta del Baix Llobregat actuarà com a central d'operacions per a 19 països del continent. Així, Nexeo Solutions ha concentrat a Sant Just Desvern les funcions de direcció general, central de compres, departament financer i recursos humans.

La multinacional, que té la seva seu a Houston, ha comptat per a aquesta operación amb l'assessorament d'Invest in Catalonia, és a dir, l'àrea de promoció i atracció d'inversions del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat.

23 nous llocs de treball

La companyia opera a Catalunya des de 1996, inicialment amb una oficina de vendes per Espanya i Portugal; ara, i de manera gradual, hi ha anat traslladant la direcció general, la central de compres i la central financera des de Brussel·les, París i Rotterdam respectivament.

Amb aquesta ampliació de competències de la filial catalana a través d’aquest nou centre de serveis, Nexeo ha creat 23 nous llocs de treball a Sant Just Desvern, i en total hi suma una plantilla de 63 persones.

Redacció | Foto: Arxiu