Grans empreses pràcticament aturades al Baix durant la vaga

Els principals sindicats, UGT i CCOO, han situat en un 92% el seguiment de l’aturada del 14-N, han qualificat d’èxit la jornada i han assegurat que el sector de la indústria ha quedat pràcticament aturat.

Les accions de piquets informatius han impedit que centres comercials com El Corte Inglés, Splau! i Eroski (els tres situats a Cornellà) hagin pogut desenvolupar amb normalitat la seva activitat durant el matí, una situació semblant a la que han viscut els de Vilamarina, a Viladecans, Barnadud, a Gavà, o a Alcampo, a Sant Boi.

Els piquets també s’han situat als polígons industrials Almeda Cornellà, Can Calderón de Viladecans o Pratenc, a El Prat de Llobregat.

A més, el Baix Llobregat s’ha quedat durant el matí del 14-N sense transport públic en autobús, ja que els piquets han impedit que els cotxes de BaixBus sortiisin de Viladecans i poguessin oferir els serveis mínims acordats.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix