Cimens Molins té un benefici net de 57 milions d’euros el primer semestre

Imprimeix

Les vendes han arribat fins al juny als 608 milions d'euros, la qual cosa suposa un increment del 35% respecte al 2021

Ciments Molins, ubicat a Sant Vicenç dels Horts, ha registrat un benefici net de 57 milions d'euros en els sis primers mesos del 2022, en línia amb el registrat en el mateix període de l'any anterior.

ciments molins sant vicenc balanç

Les vendes de Ciments Molins han aconseguit fins al juny els 608 milions d'euros, la qual cosa suposa un increment del 35% respecte al 2021, gràcies a l'increment de l'activitat, a nous negocis a Sud-amèrica i a l'aportació de les adquisicions realitzades en l'últim any. L'ebitda (benefici brut d'explotació) ha arribat als 132 milions d'euros, un 6% més per l'aportació dels negocis fora d'Europa, la contribució de les adquisicions i l'efecte positiu del tipus de canvi.

La companyia ha donat a conèixer els seus resultats en un context global complex i incert, amb una desacceleració del creixement econòmic, alta inflació de costos i tensions en la cadena de subministraments. El deute financer net de Ciments Molins a 30 de juny del 2022 se situa en els 158 milions d'euros.

julio rodriguez cementos molins

El conseller delegat de Ciments Molins, Julio Rodríguez, ha explicat que, malgrat la desacceleració econòmica i la incertesa glogal, l'empresa segueix avançant cap als objectius del pla estratègic 2020-2023 i continua amb el seu objectiu de subministrar formigó neutre en carboni el 2050.

Redacció / Fotos: Arxiu