Oyzon signa un acord per fer un fàrmac amb l’Institut del Càncer dels EUA

Imprimeix

L'NCI i la biofarmacèutica col·laboraran per avaluar la seguretat i eficàcia de l'iadademstat en pacients oncològics amb diferents tumors hematològics i sòlids

L’empresa Oryzon Genomics, ubicada a Cornellà de Llobregat, ha signat un acord de recerca i desenvolupament corporatiu amb l'Institut Nacional del Càncer d'Estats Units (NCI) per desenvolupar el fàrmac iadademstat per a diferents tipus de càncer. L'NCI i la biofarmacèutica col·laboraran per avaluar la seguretat i eficàcia de l'iadademstat en pacients oncològics amb diferents tumors hematològics i sòlids.

vZNJMAB5

El president i conseller delegat d'Oryzon, Carlos Buesa, ha assegurat que aquest acord els facilitarà “ampliar significativament” el seu programa de desenvolupament clínic per a aquest compost. Per al director mèdic global d'Oryzon, Douglas Faller, aquesta col·laboració els permetrà treballar amb alguns dels principals investigadors oncològics del món.

w8xjV11F

Els Acords de Recerca i Desenvolupament Cooperatiu (CRADAs per les seves sigles en anglès) impliquen a un o més laboratoris federals i a una empresa i el govern nord-americà, a través dels seus laboratoris, facilita personal, serveis, instal·lacions, equips, propietat intel·lectual i altres recursos.

Redacció / Fotos: Google Maps