Tot a punt per al Fòrum Econòmic de Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 13 de juny a l'Auditori Parc Sanitari Sant Joan de Déu

El pròxim 13 de juny, a les 13 hores, se celebrarà a l'Auditori Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat el Fòrum Esconòmic. Enguany s'emmarca dins l'Agenda Urbana 2030, on es debatrà si el sector empresarial ha de plantejar-se noves estratègies davant el repte de l'emergència climàtica que pateix el planeta, reflexionant diferents aspectes sobre el creixement econòmic vers la sostenibilitat.

forum2022b

Hi ha previst una triple reflexió amb una mirada social, ambiental i econòmica de l’Agenda Urbana. Tomàs Molina, físic i periodista -cap de meteorologia de TV3 i professor associat a la Universitat de Barcelona parlarà de “La complexitat entre la prosperitat i el respecte al medi”.

molina

D’altra banda, la doctora en psicologia per la Universitat de Barcelona i gerenta municipal de l’Ajuntament de Barcelona, Sara Berbel, parlarà d’“El Canvi: riscos i oportunitats”. Mentrestant, Antón Costas, economista i catedràtic de política econòmica de la Universitat de Barcelona, a més de president del Cercle d’Economia, també intervindrà amb una xerrada anomenada “El sistema econòmica s’està transformant?”.

INSCRIPCIONS (clíca aquí)

Redacció / Fotos: Arxiu