Tempack es trallada al Prat per impulsar el seu negoci

Imprimeix

L’empresa busca créixer en el camp dels sistemes d'embalatge de fred passiu d'alt rendiment

L'empresa Tempack, del grup CSafe Global, es traslladarà a una nau industrial de 4.414,5 metres quadrats que acaba de llogar al polígon industrial Estruch del Prat de Llobregat per impulsar la seva activitat. La companyia busca així créixer en el camp dels sistemes d'embalatge de fred passiu d'alt rendiment, segons ha informat aquest dilluns en un comunicat Forcadell, que ha mitjançat en l'operació de lloguer. La nau llogada té estructura de formigó i està distribuïda en planta baixa més dues plantes.

El director del departament d'industrial-logística de Forcadell, Gerard Plana, ha assegurat que “el mercat industrial de naus de lloguer manté aquest any la tendència positiva iniciada a mitjans del 2020 després de la pandèmia, registrant un nivell òptim d'operacions i un volum creixent de demanda.”

Forcadell ha destacat la bona ubicació de les instal·lacions de Tempack al Prat de Llobregat, al costat de l'aeroport de Barcelona i a poca distància de les Rondes de Barcelona i de la xarxa principal de carreteres i autopistes.

Tempack, amb més de 25 anys de trajectòria, treballa en l'àmbit del disseny i desenvolupament de sistemes de temperatura controlada que dedica la seva activitat a crear i produir sistemes d'embalatge de fred passiu d'alt rendiment.

El grup CSafe Global, del que Tempack n'és part integrant, ofereix els seus productes a empreses de biotecnologia, farmacèutica, recerca clínica i logística des d'ubicacions globals estratègicament situades a Europa, Estats Units, Amèrica Llatina, Índia i Àsia del Pacífic.

Redacció / Fotos: Arxiu