La patronal comarcal fomentarà la contractació de discapacitats

Imprimeix

Així ho han avançat fonts d’AEBALL, que també han assegurat que la patronal treballarà colze a colze amb CordiBaix (la Federació de les Associacions, Fundacions i Patronats de les Persones amb Discapacitat, Trastorn Mental i Intel·ligència Límit del Baix Llobregat) per tal de promoure la contractació de persones que pateixen discapacitats o trastorns relacionats amb la salut mental.

 Intermediació

La patronal s'encarregarà de la part d'intermediació i assessorament amb els empresaris i la formació dels futurs candidats.

La signatura d’aquest conveni ésuna primera mostra de l’estretament de relacions entre l’associació i la federacióque tenen la intenció “d’implicar-se i donar el seu suport a les entitats i a les persones amb discapacitat de la comarca fomentant la sensibilitat, la igualtat d’oportunitats i la creació de nous serveis d’atenció”.

CordiBaix, que aquest any celebra els seus primers 25 anys de tasques adreçades al col·lectiu de persones amb discapacitatagrupa 30 associacions i fundacions de la comarca del Baix Llobregat i disposa d’una borsa de treball de més de 900 persones.

Redacció | Foto: Aeball