Els ajuntaments del Delta premien les millors iniciatives empresarials

Imprimeix

La convocatòria, que arriba a l’onzena edició, neix “de la voluntat comuna dels cinc ajuntaments de premiar la creació  i desenvolupament de noves activitats empresarials sorgides a l’àmbit local i fomentar la creació i consolidació de noves empreses”, han explicat fonts municipals.

Un altre dels objectius dels guardons és reconèixer el paper de les empreses com a eina de dinamització socioeconòmica i de creació d’ocupació.

En aquesta nova edició, en què l’organització recau en el municipi de Gavà, els premis es divideixen enguany en dues categories: els Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials i els Premis Delta a les Millors Iniciatives Comercials, amb cinc i tres premis respectivament.

Tots els guardonats rebran un paquet de serveis, que inclouen eines per a la gestió i la promoció empresarial valorades en 1.500 euros, com per exemple, insercions publicitàries en revistes municipals, reportatges a la pàgina web del centre de promoció econòmica o la cessió d'espais per a fer reunions.

Al certamen poden participar totes les empreses domiciliades a les cinc poblacions del Baix Llobregat que hagin iniciat la seva activitat entre l'1 de gener de 2007 i el 31 de desembre de 2011.

El termini per presentar les candidatures finalitza el 5 de desembre, i el resultat es donarà a conèixer el 18 d'abril.

R. | Foto: Arxiu