Vueling contractarà 500 nous treballadors

Imprimeix

La companyia, amb base al polígon Mas Blau del Prat de Llobregat, líder de les operacions a l'aeroport de Barcelona, projecta ara incrementar les seves rutes internacionals, i aquesta és la raó principal per la qual necessita ampliar la plantilla.

La convocatòria d'ocupació es publicarà abans de finals d'octubre al web de Vueling i oferirànoves contractacions de pilots, tripulants de cabina i personal de suport de diferents categories i especialitats.

L'aerolínia presidida per Josep Piqué ha fet "el major creixement de la seva història" en aquesta temporada estival, que acaba el 24 d'octubre, i especialment a Barcelona, on ha passat de 22-38 avions basats i on ha transportat un 22% més de passatgers que en el mateix període de l'any anterior.

Seguretat

D’altra banda, Vueling celebrarà a la seva seu del Prat de Llobregat, entre el 22 i el 25 de maig del 2013, la tretzena edició del curs de seguretat en vol impartit per l'European Association for Aviation Psycology (EAAP).

Representants d'aerolínies, proveïdors de serveis, fabricants d'avions, forces militars, ens reguladors de l'aviació aèria i organismes d'investigació de diferents països debatran sobre la seguretat aèria sota el títol Human Factors in Flight Safety, Risk Management and Safety Investigation.

Redacció | Foto: Héctor Marín (arxiu)