Neuraxpharm adquireix la comercialitzadora grega Brain Therapeutics

Imprimeix

L’empresa, ubicada a Sant Joan Despí, reforça el seu negoci al sud-est d'Europa

La farmacèutica Neuraxpharm, especialitzada en el tractament de trastorns del sistema nerviós central (SNC) i ubicat a Sant Joan Despí, ha reforçat el seu negoci al sud-est d'Europa amb l'adquisició de Brain Therapeutics, una empresa de màrqueting i distribució que opera a Grècia, Xipre i els països balcànics.

Amb seu a Atenes, Brain Therapeutics està especialitzada en l'adquisició de llicències i la comercialització de productes farmacèutics a l'àrea terapèutica del SNC, per abordar les necessitats mèdiques no cobertes de pacients amb trastorns mentals, neurològics, de neurodesenvolupament o neurodegeneratius, així com en anestèsia i dolor.

lepsiapp neuraxpharm

Amb aquesta adquisició, Neuraxpharm pot introduir nous productes al mercat grec i fer créixer la seva posició com a especialista a SNC a la zona del sud-est d'Europa, segons ha destacat el grup en un comunicat. El producte capdavanter al mercat per al tractament d'emergència de nens i adolescents amb epilèpsia, Buccolam, figura entre els productes a distribuir.

Neuraxpharm desenvolupa i comercialitza medicaments per a pacients crònics que pateixen trastorns neurològics i psiquiàtrics com epilèpsia, Parkinson, Alzheimer, depressió o psicosi i manté posicions líders en els seus principals mercats -Alemanya i Espanya-, a més de ser número u a Europa amb moltes de les seves molècules.

El grup farmacèutic, present amb els seus productes a més de cinquanta països, té les seves seus principals a Düsseldorf (Alemanya) i a Barcelona. Neuraxpharm també fabrica productes farmacèutics i principis actius en les seves pròpies plantes de fabricació a Espanya, Lesvi (a Sant Joan Despí) i Inke (a Castellbisbal).

Redacció / Fotos: Arxiu