Nestlé aposta per un model de treball híbrid al seu Campus d’Esplugues

Imprimeix

“El teletreball ens ha ajudat a tenir major flexibilitat per conciliar, a evitar desplaçaments innecessaris, a tenir reunions més productives”, ha destacat la directora de Recursos Humans, Delia Martínez

Nestlé ha contractat a Espanya 650 persones de forma permanent els últims tres anys. L'empresa destaca que fins i tot el 2020, en plena pandèmia de coronavirus, va mantenir el seu ritme contractual i va incorporar 200 nous empleats fixos. També ha subratllat que ha donat oportunitats laborals i de formació a gairebé 500 joves espanyols els últims tres anys i que ha continuat apostant per la promoció interna entre els seus empleats.

FJ8YZ1NXoAM UyR

D'altra banda, i després de l'experiència del teletreball dut a terme durant la pandèmia, Nestlé ha informat que ha optat per un model de treball híbrid al seu Campus situat a Esplugues de Llobregat. “Aquest model ens permetrà mantenir totes les coses bones, ja que ens aporta la presencialitat i el treball en remot. El teletreball ens ha ajudat a tenir major flexibilitat per conciliar, a evitar desplaçaments innecessaris, a tenir reunions més productives”, ha destacat la directora de Recursos Humans, Delia Martínez.“Però la presencialitat també ens permet treballar en equip d'una manera més enriquidora, més creativa i contribueix a la salut emocional... i creiem que tot això no podem perdre-ho”, ha afegit.

211456 2 600x444

D'aquesta manera, l'empleat pot escollir, sempre que el seu lloc de treball ho permeti, teletreballar des d'un dia a la setmana fins al 50% del temps o, si així ho prefereix, mantenir la jornada 100% presencial a l'oficina.

Nestlé va instal·lar la seva primera fàbrica a La Penilla de Cayón (Cantàbria) el 1905, i en l'actualitat compta amb 10 centres de producció distribuïts a cinc comunitats autònomes i té el seu centre tecnològic a escala global instal·lat a Barcelona.

Redacció / Fotos: Nestlé-Arxiu