Oryzon prova un fàrmac per a pacients amb trastorn de personalitat

Imprimeix

L'assaig global de la farmacèutica, batejat com PORTICO, es durà a terme en entre quinze i vint centres a Europa i EEUU i està previst reclutar uns 160 pacients

La biofarmacèutica Oryzon, ubicada a Cornellà de Llobregat, ha rebut l'autorització de l'Agència Sèrbia del Medicament i Productes Sanitaris per realitzar en aquest país un estudi clínic de fase II amb el medicament vafidemstat en pacients amb Trastorn Límit de la Personalitat (TLP). L'estudi clínic, que ja ha arrencat amb reclutament de pacients a Espanya, Alemanya, Bulgària i EUA, pretén avaluar l'eficàcia i la seguretat d'aquest fàrmac en pacients amb TLP adults.

oryzon 2

En un comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), Oryzon ha assegurat aquest dimarts que el fàrmac busca principalment reduir l'agitació i l'agressivitat dels pacients, així com millorar la malaltiaL'assaig global, batejat com PORTICO, es durà a terme en entre 15 i 20 centres a Europa i EEUU i està previst reclutar uns 160 pacients.

Michael

El director mèdic d'Oryzon per SNC, el doctor Michael Ropacki, ha apuntat que l'inici de l'estudi a Sèrbia “culmina la fase de desplegament de PORTICO i contribuirà a accelerar la seva execució”. Oryzon preveu fer una anàlisi intermèdia després que els primers noranta pacients reclutats hagin completat l'estudi, la qual cosa podria ocórrer abans de final de 2022.

Redacció / Fotos: Oryzon-Arxiu