Oryzon Genomics s’incorpora a l’índex ‘IBEX Gender Equality’

Imprimeix

La biofarmacèutica, instal·lada a Cornellà de Llobregat encara que amb seu social a Madrid, compta amb un indicador per promoure la igualtat de gènere

La biofarmacèutica Oryzon Genomics, centrada en l'epigenètica per desenvolupar teràpies de malalties amb importants necessitats mèdiques no resoltes, ha anunciat la seva incorporació a l'índex 'IBEX Gender Equality', un indicador per promoure la igualtat de gènere.

Oryzon genomics

Tal com ha informat la companyia, la incorporació a l'índex s'ha produït a proposta de Borses i Mercats Espanyols (BME) i se suma a d'altres trenta societats cotitzades espanyoles, entre les quals es troben Banc Santander, BBVA, Bankinter, Iberdrola i Almirall. Per entrar a formar part de l'índex 'IBEX Gender Equality', les empreses han de tenir entre un 25 i un 75% de presència femenina en el seu Consell d'Administració i entre un 15 i un 85% en l'alta direcció. En el cas d'Oryzon, té una plantilla composta per un 57% de dones i un 43 % d'homes, en la que predominen els Doctors i Titulats Superiors.

“Formar part de l'IBEX Gender Equality en la seva primera edició és un reconeixement a la labor desenvolupada per la nostra companyia al llarg dels últims anys”, ha manifestat el director d'RSC, CFO & COO d'Oryzon, Enric Rello.

Redacció / Fotos: Arxiu