La gavanenca BCN3D obre un centre logístic a Nova Jersey

Imprimeix

El fabricant d’impressores ha contractat Kevin Billett com a nou director de vendes

BCN3D, fabricador de solucions d'impressió 3D, va anunciar ahir la seva expansió als Estats Units amb un nou centre logístic a Nova Jersey, el primer d'aquest tipus fora de la seva seu a Gavà i la contractació de Kevin Billett com a nou director de vendes de canal. Tal com ha informat la companyia, el nou centre s'emmarca en l'estratègia d'expansió per Amèrica del Nord, on ha crescut en els últims anys, i pretén oferir millors serveis amb una resposta més ràpida a les necessitats dels seus clients.

BCN3D

També proporcionarà a BCN3D més agilitat per als lliuraments de comandes a Amèrica del Nord, ja que s'eliminen els trànsits de productes i es dona servei des de sòl nord-americà, per la qual cosa podran lliurar més enviaments a un major nombre de clients.

L'establiment d'aquest centre reforçarà els llaços amb els actuals socis de BCN3D -Matterhackers, Dynamism, Shop3D i 3D Platform- i satisfarà les necessitats plantejades per sectors com el de l'automoció, l'enginyeria i la fabricació. A més, el director de vendes de canal, Kevin Billett, i l'equip que l'acompanya, s'encarregaran de reforçar les relacions amb els distribuïdors nord-americans i de dirigir l'expansió de BCN3D a la regió.

faneca 031221

El nou centre se suma a més a altres decisions estratègiques de l'empresa catalana, com la compra d'AstroPrint, el llançament del seu nou programari Cloud i la presentació del seu nou Metal Pack. “El nou centre a Nova Jersey oferirà grans oportunitats de negoci allà a partir del 2022, millorarà la nostra relació amb els clients i representarà el compromís de BCN3D amb la sostenibilitat mediambiental, ja que consolidem els enviaments més grans per a més clients amb un centre logístic més proper a ells a Amèrica del Nord”, ha subratllat el conseller delegat de BCN3D, Xavier Martínez Faneca.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà-BCN3D