L’empresariat català aposta per l’ampliació de l’aeroport del Prat

Imprimeix

Sempre que es tinguin en compte les mesures ambientals establertes per Brussel·les

Un 85,54% dels 600 empresaris que han participat en el “Baròmetre de la Trobada Empresarial el Pirineu” és partidari d'ampliar l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat sempre que es tinguin en compte les mesures ambientals establertes per Brussel·les.

81838bfb bf2b 4718 9a52 5f683e8989e0 16 9 discover aspect ratio default 0

La pèrdua de poder i impuls de l'economia catalana ha estat també un dels eixos de debat d'aquesta trobada empresarial i, de fet, el 82,82% dels empresaris assistents considera que Catalunya “ha perdut impuls i lideratge els últims anys”. No obstant això, gairebé la totalitat dels assistents (92,31%) preveuen que la facturació d'aquest any augmenti en relació amb 2020 i fins a un 60% espera crear nous llocs de treball de cara als propers mesos.

E qjIPIXMAMcHBT

La preocupació per la inflació segueix estant a l'ordre del dia i, en aquest sentit, el 78% dels empresaris han confirmat que hauran d'augmentar els preus de venda l'any 2022, mentre que un 14,1% assegura no saber-ho i un altre 14,1% no ho contempla.

Finalment, aquesta tarda ha tingut lloc la taula de start-ups “La nova economia digital”, en la qual han participat el CEO Volava, Joel Balagué; el CEO Skitude Outdoor, Marc Bigas; les cofundadores de BCOME, Anna Cañadell i Alba García; el CEO i president de Sateliot, Jaume Sanpera; el CEO Sepiia, Fede Sainz, i María Teijerio de CFO Vilynx, com a exemple de casos d'èxit.

Redacció / Fotos: Arxiu