Alliance Healthcare posa en marxa el nou centre logístic a Viladecans

Imprimeix

Les instal·lacions acullen la seu corporativa i un nou  hub internacional d'assajos clínics del grup (Alloga Spain i Alcura Health Espanya)

Alliance Healthcare, companyia global de solucions per a la salut i distribució farmacèutica, ha presentat aquest dijous 14 d'octubre, a Viladecans, la seva nova seu corporativa i centre logístic. Amb els seus 25.300 m², constitueix una inversió que reforçarà la distribució de productes farmacèutics i l'atenció a les farmàcies.

Captura de pantalla 2021 10 14 a las 16.09.04

A més d'albergar els headquarters de la companyia a Espanya, en l'edifici s'ha posat en marxa el nou hub internacional d'assajos clínics del grup (integrant a Alloga Spain i Alcura Health Espanya) per a atendre, des d'Espanya, les necessitats dels assajos clínics que els laboratoris farmacèutics posen en marxa al voltant del món.

FBpl9X WEAI43rA

FBqAoIuXoAIjstn

FBpmCJdWYAkrDlI

FBqAoIwXoAMS8 3

FBpmEfuWYAE5IYa

La visita inaugural ha comptat amb la participació de Carolina Darias, ministra de Sanitat del Govern d'Espanya, Roger Torrent, conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i Carles Ruiz, alcalde de Viladecans. També intervindran el CEO mundial del grup AmerisourceBergen, Steven H. Collis, i el director general de Alliance Healthcare España, Javier Casas.

Redacció / Fotos: Alliance Healthcare-Aj. Viladecans