Seat torna a tenir la línia 2 de Martorell a mig gas

Imprimeix

La falta de semiconductors continua obligant la fàbrica a retocar els seus calendaris i operar per sota de les previsions

 

La falta de semiconductors continua obligant a la fàbrica de Seat a Martorell a retocar els seus calendaris i operar per sota de les previsions, de manera que la línia 2 tanca aquest agost i arrencarà setembre a mig gas. Després de tenir activa de forma excepcional la línia 2 gran part d'agost per recuperar la producció perduda els mesos passats, l'escassetat de xips torna a impactar en la planta coincidint amb la finalitat del període de vacances d'estiu.

formentor ehybrid

Aquesta línia, que treballa habitualment a tres torns, va estar ahir, dilluns, i està avui, dimarts, sense activitat, mentre que ho farà a dos torns des de demà, 1 de setembre, al divendres, 3 de setembre, segons ha confirmat la companyia automobilística. L'empresa i els representants dels treballadors han acordat aplicar mesures de flexibilitat per gestionar els torns desconvocats en aquesta línia.

Normalitat

Per la seva banda, la línia 1 treballa aquesta setmana amb normalitat (2,5 torns de producció) i la 3 torna a l'activitat aquest dimarts segons el calendari acordat abans de les vacances amb un torn de producció.

780 0008 6016252 e006c1d139a8f27dd6325ca1959e4884ver2

Donada l'alta demanda de models Seat i Cupra, en nivells pre-Covid, la marca està fent tot el possible per mantenir la producció habitual i lliurar els vehicles als concessionaris i els clients.

La firma ha apuntat que els nous brots de Covid a Àsia, en països com Malàisia i Taiwan, estan provocant de nou el tancament de les plantes de fabricació d'aquests components, per la qual cosa no es descarten nous ajustos també a Martorell.

Redacció / Fotos: Arxiu