Ciments Molins guanya 57 milions d’euros nets el primer semestre de 2021

Imprimeix

Representa un 76% més que el mateix període de l’any anterior, mentre que els ingressos han arribat als 452 milions (+33%)

Ciments Molins ha registrat un benefici net de 57 milions d'euros en el primer semestre del 2021, un 76% més que en el mateix període de l'any anterior, mentre que els ingressos han arribat als 452 milions, amb un increment del 33%.

Segons ha informat la companyia, Ciments Molins ha registrat un “sòlid creixement” de tots els seus negocis i l'evolució dels diferents mercats és “globalment positiva”, malgrat els efectes de la pandèmia i de les restriccions que han adoptat els governs. L'ebitda s'ha situat en 124 milions d'euros, un 50% superior al del mateix període de l'any anterior i molt per sobre dels nivells previs a la pandèmia.

EXB37J2MNEDUMVNZISVBCRPBHY

Segons l'empresa, aquesta important millora de resultats es deu als increments de volum, la gestió dels preus i la positiva contribució dels plans d'eficàcia operativa. No obstant això, la companyia ha lamentat la forta inflació global dels costos energètics i logístics i la depreciació del pes argentí.

A 30 de juny del 2021, el deute financer net ha disminuït fins als 9 milions d'euros a causa de la forta generació de liquiditat, la qual cosa representa una reducció del 87% respecte al 31 de desembre de 2020 i del 93% respecte al 30 de juny de 2020.

El conseller delegat de Ciments Molins, Julio Rodríguez, ha destacat que la companyia ha sabut “aprofitar les oportunitats que els brinda el mercat, aconseguint un resultat remarcable malgrat l'impacte de la pandèmia.”

Redacció / Fotos: Arxiu