El Grup Gallo invertirà tres milions d’euros a la planta de Sant Vicenç

Imprimeix

Propietat del fons PROA Cabdal, l’objectiu és consolidar el lideratge de la marca en la categoria de plats preparats asiàtics

El Grup Gallo invertirà uns 3 milions d'euros en els dos propers anys en la planta de Ta-Tung (marca de plats orientals precuinats adquirida el 2020 per la companyia) de Sant Vicenç dels HortsUn any després de l'adquisició de Ta-Tung, Gallo ha dissenyat un pla d'inversió en aquesta planta “lligat a uns ambiciosos objectius de creixement a mitjà termini”, amb els quals s'espera consolidar el lideratge de la marca en la categoria de plats preparats asiàtics, segons ha informat aquest dijous en un comunicat.

Captura de pantalla 2021 07 15 a las 15.41.52

La consolidació del creixement de la nova marca determinarà la segona fase del pla, que es desenvoluparà durant 2022 i que permetrà completar l'estructura productiva de la planta. De fet, el creixement previst per a la segona planta de fresc de Grup Gallo a Catalunya, on la companyia concentrarà tota la producció de la categoria, preveu també la generació de noves ocupacions.

112842 high

Al moment de l'adquisició, Ta-Tung comptava amb una plantilla formada per 141 persones, a la qual es van incorporar 12 persones procedents de la divisió de sec de Granollers afectades pel pla industrial, i a les quals es van sumar 9 més durant el passat mes de juny. “El pla de creixement sustentat per les noves inversions permetrà la incorporació progressiva de nou personal”, destaca el Grup Gallo.

Líder

La compra de Ta-Tung, el juliol de 2020, va ser la primera compra realitzada per Grup Gallo des que, l'octubre de 2020, la companyia fos adquirida per PROA Cabdal. La facturació de Ta-Tung ronda els 15 milions d'euros, un negoci que Gallo vol impulsar per accelerar el ritme de creixement de la companyia en els propers anys amb les noves inversions. Actualment, Ta-Tung és el líder en el segment de menjar precuinat d'origen asiàtic a Espanya i ha iniciat la seva internacionalització en països com Portugal, França i Itàlia.

El Grup Gallo és líder en fabricació i comercialització de pasta alimentosa a Espanya, amb una quota en valor propera al 35% en pasta seca. Propietat del fons PROA Cabdal des de 2019, Gallo compta amb fàbriques a El Carpio (Còrdova) i les localitats barcelonines de Granollers, Sant Vicenç dels Horts i Esparreguera.

Redacció / Fotos: Google Maps