ISS obre una seu a Cornellà per situar un hub d’innovació a ‘workplace’

Imprimeix

L’objectiu de la companya es convertir-se en un referent per a l'estudi i la implementació de polítiques i estratègies innovadores entorn dels llocs de treball

La companyia de gestió d'immobles i serveis ISS ha obert unes oficines a Cornellà de Llobregat, on situarà el seu nou hub d'estudi i innovació sobre els espais de treball ('workplace') amb un equip de més de 150 empleats, ha informat l'empresa. Les oficines, de 3.049 metres quadrats de superfície, acolliran més de 150 treballadors de l'equip d'operacions a Catalunya, tant de les àrees comercials, com de relacions laborals i tècnics de prevenció de riscos laborals, gerents i equip de gestió.

Captura de pantalla 2021 06 25 a las 20.58.42

Segons el president executiu d'ISS a Espanya, Javier Urbiola, la nova seu de Cornellà albergarà “el hub d'innovació sobre el workplace més ambiciós de la companyia al nostre país”, amb l'objectiu que es converteixi en un referent per a l'estudi i la implementació de polítiques i estratègies innovadores entorn dels llocs de treball.

Captura de pantalla 2021 06 25 a las 20.55.37

Per a això, ha estat dissenyat seguint les últimes tendències als espais de treball post-Covid, és a dir, amb una perspectiva multiús i modulable i distribucions que poden adaptar-se a determinades necessitats.

Captura de pantalla 2021 06 25 a las 20.59.44

En línia amb el procés de digitalització en el qual es troba la companyia dins de la seva estratègia OneISS, aquest hub compta amb un únic punt d'impressió, la qual cosa ho converteix en un espai 'paperless' (sense documents físics). A més, totes les sales de treball i formació d'aquest espai estan equipades amb pantalles tàctils i amb sistemes de videoconferències, i compta amb un programa per separar i gestionar els residus per al seu reciclatge, entre uns altres.

Captura de pantalla 2021 06 25 a las 20.56.46

ISS ha adaptat així solucions tecnològiques que fins ara havia utilitzat únicament en entorns sanitaris o alimentaris on els protocols d'higiene són molt estrictes, com a sensors, robots de rajos UV o aplicacions mòbils.

Redacció / Fotos: ISS