Santiago Ballesté continua com a president d’UPMBALL

Imprimeix

La Unió Patronal Metal·lúrgica de L'Hospitalet i el Baix Llobregat ha celebrat avui una Assemblea General Extraordinària

Santiago Ballesté, enginyer industrial superior i diplomat en ciències empresarials, ha estat reelegit com a president d’UPMBALL. És administrador i gerent de diverses empreses del sector metal·lúrgic com Estructures Metàl·liques del Baix Llobregat S.L. i d’altres no metal·lúrgiques. Forma part de la Junta Directiva d’UPMBALL des de 2012, sent soci de l’entitat des de l’any 1983. És president d'UPMBALL des de maig de 2018. Actualment és també president del CE L’Hospitalet.

La candidatura que ell presidia aposta per la continuïtat amb la labor actual de la junta directiva, impulsant la transició digital, l'economia circular, promovent la col·laboració público-privada i les aliances estratègiques. A més, també proposa eines i mesures perquè les empreses puguin assegurar el seu creixement i la seva sostenibilitat, innovin, i puguin accedir a noves oportunitats estratègiques i a fons com Next Generation mitjançant la seva transició digital i ecològica.

A la jornada d'avui s'ha celebrat també l'Assemblea General Anual de l'entitat. En la reunió, els socis han aprovat els comptes de l’entitat corresponents a l’exercici anterior, el de l’any 2020, així com el pressupost per l’exercici en curs, el 2021. A més, el president de l’entitat, Santiago Ballesté, i la vicepresidenta i directora General, M. Rosa Fiol, han presentat els seus informes relatius a les tasques desenvolupades durant el darrer exercici i les perspectives de futur.

Redacció / Foto: UPMBALL