Els mercats municipals obren una plataforma de compra en línia

Imprimeix

El ‘marketplace’ permet portar productes de diferents parades als  domicilis d’Esplugues i altres municipis

Els dos mercats municipals espluguins, els de Can Vidalet i La Plana, han posat en marxa una plataforma de compra en línia que permet portar els productes  dels paradistes a domicilis d’Esplugues i d’altres municipis de l’entorn, com Cornellà, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Feliu, l’Hospitalet i el barri barceloní de Les Corts.

El marketplace, creat per l’empresa Manzaning, permet realitzar la compra  al web https://mercatsdesplugues.cat a través de qualsevol ordinador,  tauleta o mòbil. Només cal registrar-se, omplir la cistella amb els  productes requerits i confimar la comanda i pagar-la al moment. De moment,  s’hi han adherit set titulars de nou parades del Mercat de Can Vidalet i dues del Mercat de La Plana.

E1BjSQEXEAU4T6o

L’alcaldessa, Pilar Díaz, ha subratllat que aquest “projecte innovador  facilitarà la compra de proximitat a cop de clic i sens dubte serà un  win-to-win tant per als mercats municipals com per a les veïnes i veïns d’Esplugues”. La regidora d’Economia i Treball, Montse Zamora, ha destacat que el marketplace és una de les “diferents propostes que estem treballant  encaminades a la millora, promoció i consolidació d’aquests mercats,  incloses aquelles destinades a la professionalització i modernització  de la seva gestió.”

En nom dels paradistes del Mercat de Can Vidalet, Miquel Miralles ha  afirmat "que de cara al futur els mercats viurem una transformació  important, donarem molts més serveis. Ara intentem afegir-nos al comerç  electrònic, però també donem molt valor a l'atenció al públic des de la  proximitat”. Jonathan Baños, del Mercat de La Plana, ha dit que "la plataforma ens dona  més força, continuem donant més punts de venda i ens permet apropar-nos a  les persones més joves."

E1BjOJ8WEAIb6KX

El repartiment, que unifica els productes escollits de diferents parades i  mitjançant transport amb sistema de refrigeració, es fa de dimarts a  dijous, d’11 a 13 hores, els divendres de 18 a 20 h i els dissabtes, d’11  a 13 h. Durant dos mesos, la comanda tindrà un descompte del 10%.

El nou sistema de compra virtual, que forma part del Pla de Reconstrucció contra la Covid-19 aprovat per l’Ajuntament d’Esplugues –i que ha requerit  una inversió de 17.000 euros finançats per la Diputació de Barcelona–,  s’ha presentat aquest 10 de maig al Mercat de Can Vidalet.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues