Concentració davant CIDAC per denunciar que "la precarietat laboral mata"

Imprimeix

El sindicat UGT assegura que la Generalitat "no està vetllant" per la seguretat dels treballadors per manca de recursos

Unes 200 persones s'han concentrat aquest dilluns davant l'empresa CIDAC de Cornellà de Llobregat on el passat 30 d'abril va morir un jove de 19 anys atrapat en una màquina. El secretari general d'UGT, Camil Ros, ha denunciat que aquest cas demostra que “la precarietat laboral mata” i ha acusat l'empresa de ser responsable criminal d'aquesta mort perquè diversos treballadors ja havien denunciat que treballaven en unes condicions de seguretat i salut “precàries.”

Ros també ha lamentat que Inspecció de Treball, que havia rebut dues denúncies prèvies contra l'empresa, “no està vetllant per la seguretat dels treballadors  per manca de recursos”. “Amb cinquanta inspectors és impossible controlar empreses explotadores com aquesta”, ha afegit.

E1AzHMRXsAMVd90

CCOO es persona en el procediment

CCOO d’Indústria del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf s’ha personat com a part interessada davant la Inspecció de Treball en el procediment obert per aclarir les causes de l’accident i determinar les possibles responsabilitats.

El sindicat considera molt lamentable i inacceptable que encara es produeixin situacions en què les persones perden la vida al seu lloc de treball. Per això, exigirà que la investigació de l’accident de CIDAC arribi fins a les últimes conseqüències.

Redacció / Fotos-Vídeo: UGT Baix Llobregat