Sant Boi de Llobregat ja té el seu Mediamarkt

Imprimeix

La cadena alemanya ha inaugurat aquest dissabte la nova botiga en la nau que era, fins ara, propietat de Worten

 

Mediamarkt ha inaugurat, aquest dissabte, una botiga a Sant Boi de Llobregat que fins ara era propietat de Worten. En un comunicat, aquesta cadena alemanya ha informat que, d'aquesta forma, “conclou el procés d'integració de les disset botigues Worten adquirides a Espanya el passat mes de gener.”

mediamarkt santboi 3

Aquesta nova botiga se situa a la zona més comercial de la localitat baixllobregatina i, amb ella, “la companyia busca seguir reforçant la seva presència a la província de Barcelona”, on en les últimes setmanes ja ha obert cinc establiments més a Calafell, Lloret de Mar, Platja d’Aro, Badalona i el barri de Sant Antoni a Barcelona capital.

mediamarkt santboi 4

Aquesta cadena alemanya dedicada a la venda d'electrodomèstics, informàtica i electrònica, té “un objectiu clar: ser la primera plataforma omnicanal de venda minorista, objectiu pel qual ha 'apostat per obrir noves botigues a llocs en els quals encara no tenia presència.”

La nova botiga compta amb una superfície comercial de 1.416 metres quadrats. Els treballadors d'aquesta tenda són els que ja treballaven per Worten, si bé a la plantilla s'han incorporat quatre persones més.

mediamarkt santboi 2

Després de l'adquisició de disset de les botigues de Worten a Espanya, MediaMarkt compta amb 7.000 empleats a Espanya i 106 tendes físiques, i ha augmentat un 8% la seva superfície comercial a l'Estat.

Redacció / Fotos: Mediamarkt