Irestal Group duplica les seves instal·lacions i es trasllada a Abrera

Imprimeix

La multinacional de transformació i distribució d'acer inoxidable, de la família Baixareu, prepara un pla d'inversions de 23 MEUR fins al 2023

La multinacional Irestal Group, dedicada a la transformació i distribució d'acer inoxidable, ha anunciat aquest dimarts que s'ha traslladat definitivament a la localitat d'Abrera després d'haver operat durant dècades a Sant Just Desvern.

Un comunicat informa que la multinacional passarà a ocupar “una moderna planta industrial de més de 30.000 metres quadrats sobre un terreny de 65.000 metres quadrats, en el qual també se situaran les oficines principals”. En concret, aquest centre d'operacions se situarà al polígon Can Vilalba, una “localització estratègica” que permetrà a la multinacional “millorar enormement la productivitat i el model logístic intern.”

3vol ii doc grafica 1de2 30 1600x800

Segons les dades aportades per la nota de premsa, Irestal compta amb unes existències amb 7.500 referències i serveix a més de 14.000 clients a tota Europa.“La planta d'Abrera comptarà amb maquinària d'última generació per al tall de precisió i el tractament de les superfícies d'acer inoxidable, ja ha estat homologada i estarà operativa els propers mesos”, afegeix el text.

canvisantjustabrera

Irestal Group, segons el comunicat, compta amb una plantilla de 300 treballadors repartits a 22 delegacions comercials, dos centres de serveis a Barcelona i Birmingham i dues fàbriques de tub a Lugo i Moscou. Segons les seves dades, l'empresa va facturar el passat any 103 milions d'euros, un 17,3% menys que el 2019, quan va facturar 125 milions. Defensa Irestal Group que aquest descens es deu al fet que “proveeix alguns dels sectors directament afectats per les restriccions com l'hostaleria, la restauració, el fred industrial i l'automoció”. Malgrat això, confia a “recuperar i superar els volums del 2019” en aquest 2021. 

Irestal Group també pretén acollir-se als fons Next Generation mitjançant un pla d'inversions de més de 23 milions d'euros que es destinarien a major 'eficiència energètica, modernització i digitalització de la indústria i investigació i desenvolupament'.

Redacció / Fotos: Irestal Group-Arxiu