La farmacèutica Reig Jofre obre una filial a Polònia

Imprimeix

Comptarà amb un equip de màrqueting i una xarxa de vendes pròpia especialitzada en el mercat farmacèutic

La companyia farmacèutica Reig Jofre, ubicada a Sant Joan Despí, ha anunciat que reforça la seva expansió internacional amb la creació de la companyia filial 'Reig Jofre Sp. z o.o.' a Polònia, operació de la qual ha informat a la CNMV.

EywdsQsWgAA jGf

Segons ha destacat Reig Jofre en un comunicat, Polònia és un país de 38 milions d'habitants, amb un mercat farmacèutic de prop de 9.000 milions d'euros i amb una taxa de creixement anual per sobre del 5%, en el qual la companyia ja té presència mitjançant acords de distribució. La filial de Reig Jofre a Polònia comptarà amb un equip de màrqueting i una xarxa de vendes pròpia especialitzada en el mercat farmacèutic.

Ey 5Tr2WQAAlC3q

La nova companyia ha precisat Reig Jofre, “neix amb la voluntat d'atendre la demanda dels productes indicats en el tractament de l'osteoartritis i el dolor osteoarticular de la unitat de Specialty Pharmacare i introduir gradualment la línia de dermatologia i els productes de les gammes de Consumer Healthcare (control de pes, energia, estrès i somni, i bellesa).”

En una segona etapa, després de concloure els processos de registre, Reig Jofre ampliarà la seva oferta amb les gammes d'antibiòtics i injectables d'ús hospitalari de la unitat de Pharmaceutical Technologies.  

EzVR3yUVUAIkgHq

Reig Jofre té previst registrar les primeres vendes de la filial a Polònia en el segon trimestre de 2021. A més, la companyia anticipa generar noves oportunitats de negoci als països d'Europa de l'est, 'consolidant d'aquesta manera l'estratègia de creixement global'.

Expansió

L'expansió internacional és un dels pilars estratègics de creixement per Reig Jofre i, en aquest sentit, el 55% de la xifra de negocis fora d'Espanya és generada a través de la seva xarxa de vendes pròpia a Europa i sud-est asiàtic, i la formalització d'acords de distribució amb més de 130 socis comercials en més de 70 països. Reig Jofre va tancar 2020 amb unes vendes de 230 milions d'euros i un ebitda de 26,5 milions d'euros. Les unitats de Specialty Pharmacare (osteoarticular i dermatologia) i Consumer Healthcare van representar el 29 % i 23 %,

Redacció / Fotos: Arxiu-Reig Jofre