Comença una vaga indefinida dels escombriaires de Sant Feliu de Llobregat

Imprimeix

El conflicte amb l’empresa (FCC) afecta directament a les condicions laborals dels seus treballadors, segons el sindicat CCOO

CCOO ha anunciat que la vaga al servei de recollida de residus sòlids urbans i neteja viària de Sant Feliu de Llobregat, que realitza l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), té caràcter indefinit i comença avui, dilluns 19 d’abril.

Captura de pantalla 2021 04 19 a las 16.17.02

El sindicat denuncia que l’empresa incompleix reiteradament l’acord subscrit el mes de març de 2019 sobre equiparació amb el conveni de neteja viària de Sant Feliu de Llobregat. La part sindical denuncia el nul interès de l’empresa en complir i desenvolupar els compromisos, ja que no ha donat resposta ni s’ha presentat als continus emplaçaments fets per la part sindical els últims vint-i-cinc mesos. “Volem que s’apliqui totalment el que van aprovar uns anys enrere”, explica Miguel Ángel Navarro, responsable d’acció sindical i negociació col·lectiva del sindicat intercomarcal de CCOO Construcció i Serveis del Baix Llobregat.

Aquest conflicte té una afectació directa en relació amb condicions laborals, com salari, jornada, permisos, complements IT, pagues extraordinàries i d’altres de caràcter social. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Feliu de Llobregat