En marxa a Molins de Rei la nau de 'cross dock' més gran de Catalunya

Imprimeix

L'empresa transitària DSV Road Spain gestionarà un espai de 14.000 m2 de magatzem, 900 m2 d’oficines i 110 molls de càrrega i un altre de càrrega lateral

L'empresa transitària DSV Road Spain ha obert a Molins de Rei la nau de 'cross dock' més gran de Catalunya, amb una capacitat de 14.000 m2 de magatzem, 900 m2 d'oficines, 110 molls de càrrega i un altre de càrrega lateral.

dsv molins de rei 1250x703 04

Amb aquesta instal·lació, que se suma a les més de dues-centes que DSV Road té a Europa, la companyia incrementa de manera important la seva capacitat operativa a Espanya, ja que Molins gestionarà a la setmana entre 32.000 i 35.000 paquets en els prop de 8.000 enviaments que s'estima que realitzarà a nivell nacional i europeu.

dsv molins de rei 1250x703 05

En un comunicat, DSV Road Spain ha assenyalat que la nau recentment estrenada és un ADT (Magatzem de Dipòsit Temporal) i permet emmagatzemar mercaderia no despatxada que està a l'espera d'atorgar-li una destinació, a més d'incorporar una zona de maniobres per a la càrrega i descàrrega de megacamions.

Almacen Nueva NaveDSV TextAndImageNarrow1 1250x703

A partir d'aquest moment, la nova instal·lació albergarà totes les operacions de 'cross-docking' de transport per carretera de la zona de la companyia i es convertirà en el nou centre de distribució de Catalunya de tots els camions -import i export- de les línies regulars diàries amb més de 42 països d'Europa.

dsv molins de rei 1250x703 06

Aquest 'hub' a Molins de Rei connecta a més amb les navetes domèstiques a la resta de delegacions de DSV Road a Espanya per a la distribució capil·lar a Iberia i cabotatge amb les Illes Canàries. DSV Road és un proveïdor danès de transport de mercaderies per carretera a Europa amb xarxes de distribució a Amèrica del Nord i l'Àfrica.

Molins Nueva NaveDSV NewsArticle 1700x774

A nivell nacional, a més de la demarcació de Barcelona, la divisió de transport terrestre de la companyia compta amb delegacions a Madrid, Irun, Saragossa, València, Alacant, Vigo, Gijón i delegacions pròpies a les Illes Canàries (Tenerife i Las Palmas). A Espanya, DSV té la seva seu principal a Rubí (Vallès Occidental) i dona feina a més de 1.500 persones.

Què és?

El 'cross docking' és un sistema utilitzat en la logística que consisteix a portar ràpidament un producte descarregat des d'un transport d'arribada a un vehicle de sortida, tot això executat amb un temps reduït d'emmagatzematge i manipulació.

Redacció / Fotos: DSV Road Spain