Gallo amplia la producció de la planta d’Esparreguera

Imprimeix

L’empresa alimentària l’ha adjudicat una nova gamma de pasta de llegums i assumirà ja 32 referències diferents d’especialitats sense gluten

El Grup Gallo ha ampliat la producció de la planta que té a Esparreguera en adjudicar-li una nova gamma de pasta de llegums. Aquesta planta es va convertir el 2015 en la primera d'Espanya a produir exclusivament pasta sense gluten, i l'any passat ja va aconseguir les 2.000 tones produïdes, enfront de les 600 tones amb les quals va arrencar el 2015. En adjudicar-se la producció de la nova gamma Gallo Nature 100% Llegums, aquesta planta produirà 300 tones addicionals més a l'any.

gallo esparreguera 2

L'ampliació de la capacitat productiva d'aquesta planta es deriva del pla industrial de Gallo, que es basa en la producció per especialitats, de manera que la companyia preveu consolidar i redefinir el rol de les seves quatre plantes a Espanya, situades a Granollers, Sant Vicenç dels Horts i Esparreguera (Baix Llobregat) i El Carpio (Còrdova).

En el cas de la planta d'Esparreguera, s'han invertit 100.000 euros per engegar els processos de producció i les instal·lacions necessàries per permetre a la seva plantilla, formada per quinze empleats, assumir aquesta nova gamma de pasta. D'aquesta forma, la planta catalana assumirà ja 32 referències diferents d'especialitats sense gluten després de la incorporació de la nova gamma de farina de llegums.

Redacció / Fotos: Google Maps