Desconvocades les jornades de vaga a l’empresa U-Shin

Imprimeix

Els sindicats i la direcció de l’empresa han pactat un acord per tancar la planta d’Abrera

Els sindicats i la direcció d'U-Shin han pactat indemnitzacions de 45 dies per any treballat i prejubilacions a partir dels 53 anys pels 72 treballadors de la planta abrerenca, que tancarà el març del 2022. Així ho han assegurat fonts de CCOO, que han afegit que, en cas de no ser per aquest acord, la companyia hauria tancat ja el 2021 aquesta planta.

Et2NVAKXEAIcwAf

La plantilla va ratificar ahir l'acord sobre les indemnitzacions, que ha fet que es desconvoquin també les jornades de vaga previstes al llarg d'aquest mes en la planta d'Abrera, l'antiga Valeo Sistemes de Seguretat.

En un comunicat, CCOO de Catalunya ha precisat que un total de setze persones podran acollir-se a una prejubilació, mentre que la resta serà indemnitzada amb 45 dies per any treballat amb els màxims establerts per la normativa vigent. Fins al tancament de la planta, els treballadors percebran una prima mensual que variarà en funció del seu grup professional, en concepte de productivitat.

Et2NVAMXMAALBdK

U-Shin, pertanyent al grup MinebeaMitsumi, produeix en la seva planta d'Abrera components per al sector de l'automoció, com a tiradors de portes o panys, segons explica a la seva pàgina web.

Redacció / Fotos: CCOO