Impuls de Wallbox a la seva expansió a nous mercats

Imprimeix

L’empresa de recàrrega de vehicles elèctrics, que té la seva producció a Sant Andreu de la Barca, ha tancat una ronda de finançament de 33 milions d'euros

L'empresa de recàrrega de vehicles elèctrics Wallbox, que té la seva producció a Sant Andreu de la Barca, ha tancat una ronda de finançament de 33 milions d'euros per ajudar a impulsar la seva expansió a nous mercats i satisfer la demanda a nivell mundial. Segons la companyia, aquesta inversió és “el suport més recent” a la tecnologia propietària de Wallbox, amb la qual es podrà “fomentar la seva missió de reduir la dependència mundial dels combustibles fòssils”. Els nous inversors Cathay Innovation i WIND Ventures han liderat la ronda, juntament amb la participació d'inversors existents com Iberdrola o Seaya Ventures, entre d'altres.

Aquests nous fons finançaran iniciatives estratègiques de creixement, com l'obertura de noves oficines a Europa, l'ampliació de les instal·lacions de fabricació i Recerca i Desenvolupament, així com la contractació de més de 400 nous empleats.

El conseller delegat de Wallbox, Enric Asunción, ha destacat que el nou finançament els permetrà “seguir desenvolupant noves tecnologies i entrar en nous segments”, la qual cosa significa “un gran assoliment” cap al seu objectiu de reduir la dependència mundial dels combustibles fòssils.

Wallbox té plans d'expansió per a les seves solucions de recàrrega pública després de l'adquisició de la plataforma de recàrrega pública de vehicles elèctrics Electromaps i el llançament de Supernova, el seu primer carregador públic ràpid. Una part important dels fons es destinarà al desenvolupament de productes per al sector de recàrrega pública i a la capacitat de fabricació a nivell mundial per assegurar una major quota de mercat.

Redacció / Fotos: Google Maps