Pere Aragonés visita l’empresa Silence a Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya va tenir l’oportunitat de veure la línia de muntatge i la nova instal·lació de bateries i va provar diferents models de motocicletes elèctriques

El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va visitar les instal·lacions de Silence a Sant Boi de Llobregat. El fundador i CEO de l'empresa, Carlos Sotelo, ha acompanyat l'alcaldessa i el vicepresident del Govern en la seva visita per l’empresa.

Després d’una visita guiada per la instal·lació de Sant Boi, on es troben la línia de muntatge i la nova instal·lació de bateries, Sotelo ha explicat els projectes de Silence per al futur immediat i ha expressat la seva satisfacció per haver convertit aquesta empresa en una marca de mobilitat sobre dues rodes líder a escala europea. Seguidament, el vicepresident de la Generalitat s’han desplaçat, juntament amb l’equip de Silence, fins al Parc Ciclista de Sant Boi (Can Dúbler), on han fet una prova dinàmica de diferents models de Silence.

ErsPsurXEAAt8fL

Segons fonts municipals, Carlos Sotelo ha volgut ressaltat que “malgrat l’incendi que va patir la planta a Molins de Rei i la pandèmia , que ens va obligar a tenir durant dos mesos la producció aturada, les nostres vendes han crescut prop d’un 20% aquest darrer any"

ErsPrmoXcAMeYZT

ErsPrmkXUAIZ rT

Silence és l’empresa líder en fabricació de motocicletes elèctriques a Europa. Des de fa nou anys, dissenya, desenvolupa i fabrica escúters elèctrics i 'battery packs' amb tecnologia pròpia. Amb seu, fabricació i desenvolupament entorn de Barcelona, Silence compta amb una extensa xarxa de vendes a Espanya i diversos països europeus. Entre la seva clientela figuren marques com Acciona, Seat, Telepizza, Aravinc, Correus, Grup Zena, Cooltra, B:SM i els ajuntaments de Madrid i Barcelona, entre altres. Silence va ser fundada en el 2012 per Carlos Sotelo, expilot del Dakar i CEO de la companyia.

Redacció / Fotos: Vicepresidència de la Generalitat