Pronovias s’alia amb Carlos Pignatelli per vestir els nuvis

Imprimeix

La nova col·lecció es distribuirà a través de la xarxa de botigues d'ambdues marques, centrant-se primer en el mercat europeu i després en el nord-americà i l'asiàtic

Pronovias, empresa catalana ubicada al Prat de Llobregat i dedicada al sector nupcial de luxe, s'ha associat amb la firma italiana Carlo Pignatelli per llançar una nova col·lecció anual de 45 vestits per a nuvis durant la pròxima dècada.

Captura de pantalla 2021 01 13 a las 18.07.39

La campanya de vendes començarà amb comandes dels clients a partir de març de 2021 a la sala d'exposició de Carlo Pignatelli i a través de la xarxa de vendes de la marca, amb la col·lecció disponible per a la seva venda al juliol, segons informa Pronovias en un comunicat. La nova col·lecció de 'Carlo Pignatelli per Pronovias' es distribuirà a través de la xarxa de botigues d'ambdues marques, centrant-se primer en el mercat europeu i després en el nord-americà i l'asiàtic.

“La col·lecció de nuvi de ‘Carlo Pignatelli per Pronovias’ té un aspecte romàntic, amb un estil contemporani' i 'presenta un aire sofisticat amb un atractiu internacional”, descriu Francesco Pignatelli, director creatiu de la firma italiana.

Captura de pantalla 2021 01 13 a las 18.08.14

“La combinació de l'experiència en sastreria feta a Itàlia de Carlo Pignatelli i l'artesania i el saber fer de vestits de núvia de Pronovias oferirà al mercat una nova i emocionant col·lecció de vestits per a nuvis”, remarca Amandine Ohayon, CEO de Pronovias Group. Ohayon afirma que aquesta associació “seguirà consolidant la reputació de Pronovias com la principal firma de luxe per a núvies, que ara vesteix els somnis de núvies i nuvis de tot el món”. “Creiem que tenim la sinergia perfecta, i que la col·laboració tindrà un gran impacte en el sector nupcial en general”, conclou Carlo Pignatelli, fundador i dissenyador de la casa de moda italiana

Redacció / Fotos: Pronovias