L’empresa abrerenca U-Shin anuncia el seu tancament

Imprimeix

El sindicat CCOO s’oposa a la decisió de la direcció i insta a buscar una alternativa que garanteixi la continuïtat de la planta

La direcció d’U-Shin, del grup MinebeaMitsumi, ha anunciat el tancament de la planta d’Abrera (antiga Valeo Sistemas de Seguridad) i l’acomiadament de les 72 persones que hi treballen.

CCOO d’Indústria de Catalunya rebutja “fermament” aquesta decisió de l’empresa i l’insta a buscar una alternativa que garanteixi la continuïtat industrial de la planta i dels llocs de treball. El sindicat recorda que la plantilla ja ha fet un esforç important, especialment en matèria econòmica, ja que ha patit reduccions salarials per adaptar-se a les necessitats que l’empresa plantejava per ser competitiva i garantir un futur que ara no els ofereix.

Captura de pantalla 2020 12 17 a las 18.50.21

A més, CCOO lamenta la destrucció de teixit industrial i ocupació que està patint darrerament el municipi baixllobregatí davant les decisions de diferents empreses que, en els últims mesos han presentat expedients de regulació d’ocupació, escudant-se en la situació de crisi.

Redacció / Fotos: Google Maps